,

Set Ushqyerje

Baby Stella
Availability:

3 stok


Set Ushqyerje | Mbajeni kukullën Baby Stella të lumtur me setin e ushqyerjes. Koha e ushqyerjes do kthehet në argëtim me këtë set lodrash krejtësisht të butë që përfshin një “kanaçe” bizele, tas drithërash, lugë, biberon dhe një shishe magnetike që i bashkëngjitet gojës së Baby Stella.

Karakteristikat:

  • Moshat +12 muajsh
  • Masat 7.5 x 8 x 2 cm
  • Përshtatet çdo kukull prej 15 inçësh Stella Doll
  • Larja sipërfaqësore

4,500 L

3 stok

Set Ushqyerje | Mbajeni kukullën Baby Stella të lumtur me setin e ushqyerjes. Koha e ushqyerjes do kthehet në argëtim me këtë set lodrash krejtësisht të butë që përfshin një “kanaçe” bizele, tas drithërash, lugë, biberon dhe një shishe magnetike që i bashkëngjitet gojës së Baby Stella.

Karakteristikat:

  • Moshat +12 muajsh
  • Masat 7.5 x 8 x 2 cm
  • Përshtatet çdo kukull prej 15 inçësh Stella Doll
  • Larja sipërfaqësore
SKU: 11964425136 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close