Set vakt

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Set vakt | Kur është koha që fëmijët të ushqejnë kukullat e tyre të veçanta, ky grup prej 24 pjesësh ofron zgjedhjen e përsosur të aksesorëve për të ushqyerit, me madhësi të drejtë për kukulla dhe kafshë të pelushit! Nga një shishe me qumësht “të zhdukur”, Një filxhan me sythë, qese të shtrydhura me mollë dhe kavanoza ushqimore për fëmijë, deri tek futjet e vaktit, OS me drithëra dhe drithërat e orizit dhe biskotat e dhëmbëve. Fëmijët do të pëlqejnë shumëllojshmërinë e ushqimit që mund të ofrojnë foshnjat e tyre.

6,600 L

7 stok

Set vakt | Kur është koha që fëmijët të ushqejnë kukullat e tyre të veçanta, ky grup prej 24 pjesësh ofron zgjedhjen e përsosur të aksesorëve për të ushqyerit, me madhësi të drejtë për kukulla dhe kafshë të pelushit! Nga një shishe me qumësht “të zhdukur”, Një filxhan me sythë, qese të shtrydhura me mollë dhe kavanoza ushqimore për fëmijë, deri tek futjet e vaktit, OS me drithëra dhe drithërat e orizit dhe biskotat e dhëmbëve. Fëmijët do të pëlqejnë shumëllojshmërinë e ushqimit që mund të ofrojnë foshnjat e tyre.

Ekziston një bib i pastruar, pjatë e qëndrueshme e ndarë, enë dhe enë rostiçeri. Një kartë veprimtarie e ripërdorshme e njëanshme. Me këto lodra, fëmijët 3 dhe mbi 3 vjeç mund të eksplorojnë rolet dhe përgjegjësitë e të rriturve ndërsa kujdesen pafund për fëmijët e tyre. Kjo pjesë e lojërave të vaktit për kukulla është dhurata e përsosur për fëmijët e moshave 3 dhe mbi 3 vjeç. Për më shumë se 30 vjet, Melissa & Doug ka krijuar produkte me imagjinate dhe krijueshmëri të lartë. Sot, Melissa & Doug po bashkëpunon me krenari me Akademinë Amerikane të Pediatrisë për të nxitur zhvillimin e hershëm të trurit dhe për t’i ndihmuar fëmijët të krijojnë aftësi të rëndësishme të jetës përmes lojës.

SKU: 000772417082 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close