Sete çaji prej çeliku

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Sete çaji prej çeliku | Shndërroni kohën e lojës në një rast të veçantë me këtë servis të shkëlqyeshëm të çajit! Shërbejini çaj për dy duke përdorur dy pjatat dhe lugët e çajit, një kremator, tasin e sheqerit dhe tasat për kuba sheqeri reale ose imagjinare. Të gjitha pjesët janë të lëmuara dhe ruhen në një kuti prej çeliku. Fëmijët mbi tre vjeç  do të duan të bëjnë festa të vërteta ose imagjinare të çajit me këtë grup të veçantë!

4,000 L

8 stok

Sete çaji prej çeliku | Shndërroni kohën e lojës në një rast të veçantë me këtë servis të shkëlqyeshëm të çajit! Shërbejini çaj për dy duke përdorur dy pjatat dhe lugët e çajit, një kremator, tasin e sheqerit dhe tasat për kuba sheqeri reale ose imagjinare. Të gjitha pjesët janë të lëmuara dhe ruhen në një kuti prej çeliku. Fëmijët mbi tre vjeç  do të duan të bëjnë festa të vërteta ose imagjinare të çajit me këtë grup të veçantë!

SKU: 000772142519 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close