Seti bojërave të ujit- Magic Colors

EurekaKids
Availability:

2 stok


Këto bojra kanë një surprizë speciale. Për të zbuluar surprizën e tyre, ju më parë duhet të ngjyrosni si normalisht me ngjyrat e thjeshta, e më pas kaloni sipër bojën magjike.  Vogëlushët tuaj do t’i dashurojnë!

Karakteristikat:

  • Të përshtatshme për fëmijët nga mosha +3 vjeç
  • Seti përmban 9 bojra
  • Ideale për të stimuluar kreativitetin dhe përqëndrimin

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e kutisë: 13 x 14 x 1.7 cm

850 L

2 stok

Këto bojra kanë një surprizë speciale. Për të zbuluar surprizën e tyre, ju më parë duhet të ngjyrosni si normalisht me ngjyrat e thjeshta, e më pas kaloni sipër bojën magjike.  Vogëlushët tuaj do t’i dashurojnë!

Karakteristikat:

  • Të përshtatshme për fëmijët nga mosha +3 vjeç
  • Seti përmban 9 bojra
  • Ideale për të stimuluar kreativitetin dhe përqëndrimin

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e kutisë: 13 x 14 x 1.7 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close