, ,

Seti Bota e Kafshëve

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve, i cili përmban kafshë të ndryshme shtëpiake. Cili do të jetë i preferuari juaj? Përmban 14 mini-figura kafshësh shtëpiake të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme. Kjo lojë i ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre.

Karakteristikat:

 • Set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve
 • Përmban 14 figurina kafshësh të ndryshme shtëpiake
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre
 • Merren lehtësisht kudo me vete

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat e kafshëve: 6.35 cm
 • Përmasat e paketimit: 26 x 4 cm

 

1,200 L

1 stok

Ky set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve, i cili përmban kafshë të ndryshme shtëpiake. Cili do të jetë i preferuari juaj? Përmban 14 mini-figura kafshësh shtëpiake të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme. Kjo lojë i ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre.

Karakteristikat:

 • Set është ideal për adhuruesit e botës së kafshëve
 • Përmban 14 figurina kafshësh të ndryshme shtëpiake
 • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë fantazinë dhe kreativitetin e tyre
 • Merren lehtësisht kudo me vete

Të dhënat teknike:

 • Mosha:  +3 vjeç
 • Përmasat e kafshëve: 6.35 cm
 • Përmasat e paketimit: 26 x 4 cm

 

SKU: 8435404815806 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close