,

Seti Dentistit

Plan Toys
Availability:

1 stok


Vjen me një grup të plotë të dhëmbëve vendosur në një material që imiton në perfeksion mishrat e dhëmbëve. Seti i Dentistit është një aktivitet argëtues dhe edukues. Ky set  u mëson fëmijëve rëndësinë e higjienës së dhëmbëve edhe në moshë të vogël. Vjen me gjithçka që u nevojitet dentistëve të vegjël, duke përfshirë një pasqyrë goje, pincë dentare, shiringë, shpuese dhe furçë dhëmbësh dhe një grup me dhëmbë. Gjithashtu seti përmban një çantë aksesorësh e cila u mundëson shumë hapësirë që fëmijët të jenë të organizuar gjatë lojës, por jo vetëm, edhe për ti ruajtur ato pas lojës.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Vjen me gjithçka që u nevojitet dentistëve të vegjël
 • U mëson fëmijëve rëndësinë e higjienës së dhëmbëve
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 8 x 21.5 x 14.5 cm
 • Pesha: 0.19 kg

5,500 L

1 stok

Vjen me një grup të plotë të dhëmbëve vendosur në një material që imiton në perfeksion mishrat e dhëmbëve. Seti i Dentistit është një aktivitet argëtues dhe edukues. Ky set  u mëson fëmijëve rëndësinë e higjienës së dhëmbëve edhe në moshë të vogël. Vjen me gjithçka që u nevojitet dentistëve të vegjël, duke përfshirë një pasqyrë goje, pincë dentare, shiringë, shpuese dhe furçë dhëmbësh dhe një grup me dhëmbë. Gjithashtu seti përmban një çantë aksesorësh e cila u mundëson shumë hapësirë që fëmijët të jenë të organizuar gjatë lojës, por jo vetëm, edhe për ti ruajtur ato pas lojës.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Vjen me gjithçka që u nevojitet dentistëve të vegjël
 • U mëson fëmijëve rëndësinë e higjienës së dhëmbëve
 • E ndërtuar nga dru gome i ricikluar i tharë në furrë pa kimikate
 • Ngjyrat janë me bazë uji

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 8 x 21.5 x 14.5 cm
 • Pesha: 0.19 kg
SKU: 8854740034939 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close