,

Seti Farmhouse Tavolinë & Karrige

KidKraft
Availability:

1 stok


Seti Farmhouse, tavolinë dhe 4 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen në ngjyrë të bardhë dhe me dizajn klasik që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të drurit natyral, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Përfshin 4 karrige druri ngjyrë të bardhë
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn klasik

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 59.9 x 59.9 x 48.26 cm
 • Materiali: Dru
 • Ngjyra: E bardhë

42,900 L

1 stok

Seti Farmhouse, tavolinë dhe 4 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen në ngjyrë të bardhë dhe me dizajn klasik që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të drurit natyral, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Përfshin 4 karrige druri ngjyrë të bardhë
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn klasik

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 59.9 x 59.9 x 48.26 cm
 • Materiali: Dru
 • Ngjyra: E bardhë
Marka

SHPORTA NË BEE

close