,

Seti Heart Tavolinë & Karrige

KidKraft
Availability:

1 stok


Seti i zemrave, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vaktet e shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
 • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë zemre
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyrat: E bardhë, pink dhe lejla

29,700 L

1 stok

Seti i zemrave, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vaktet e shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen me linja të pastra, elegancë moderne, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
 • Përshin një tavolinë ngjyrë të bardhë
 • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
 • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë zemre
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyrat: E bardhë, pink dhe lejla
Marka

SHPORTA NË BEE

close