, ,

Seti i çajit

Melissa & Doug
Availability:

8 stok


Ky set çaji do ta  shndërrojë kohën e lojës në një kohë shumë të veçantë. Fëmijët mund të shërbejnë çaj për dy duke përdorur dy pjatat, lugët e çajit, krematorin, tasin e sheqerit dhe tasat për kuba sheqeri reale ose imagjinare. Të gjitha pjesët janë të lëmuara dhe ruhen në një kuti prej çeliku. Fëmijët do të duan të bëjnë festa të vërteta ose imagjinare të çajit me këtë grup të veçantë.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Fëmijët do argëtohen pafund me setin e çajit
 • Seti përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm
 • Lojë që zhvillon imagjinatën e fëmijëve
 • Përmban 11 pjesë të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Inoks

 

4,000 L

8 stok

Ky set çaji do ta  shndërrojë kohën e lojës në një kohë shumë të veçantë. Fëmijët mund të shërbejnë çaj për dy duke përdorur dy pjatat, lugët e çajit, krematorin, tasin e sheqerit dhe tasat për kuba sheqeri reale ose imagjinare. Të gjitha pjesët janë të lëmuara dhe ruhen në një kuti prej çeliku. Fëmijët do të duan të bëjnë festa të vërteta ose imagjinare të çajit me këtë grup të veçantë.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese
 • Fëmijët do argëtohen pafund me setin e çajit
 • Seti përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm
 • Lojë që zhvillon imagjinatën e fëmijëve
 • Përmban 11 pjesë të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Inoks

 

SKU: 000772142519 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close