,

Seti i Detektivit

Plan Toys
Availability:

1 stok


Një lodër e shkëlqyer argëtimi për fëmijë. Seti i Detektivit është i përbërë nga gjashtë mjete për të ndihmuar në zgjidhjen e mistereve. Produktet janë prej druri  dhe gjenden në një çantë detektivi  të mbushur me:

 • 1 palë syze
 • 1 telekomandë
 • 1 kamera
 • 1 lente e kuqe
 • 1 periskop
 • 1 gazetë

Karakteristikat: 

 • Lojë argëtuese dhe investiguese
 • Inkurajon zhvillimin e imagjinatës dhe kreativitetit
 • Seti përmban 6 mjete të nevojshme për një detektiv
 • Bashkë me seti vjen edhe çanta

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e çantës: 23 x 8 x 18 cm
 • Mosha: +3 vjeç

5,500 L

1 stok

Një lodër e shkëlqyer argëtimi për fëmijë. Seti i Detektivit është i përbërë nga gjashtë mjete për të ndihmuar në zgjidhjen e mistereve. Produktet janë prej druri  dhe gjenden në një çantë detektivi  të mbushur me:

 • 1 palë syze
 • 1 telekomandë
 • 1 kamera
 • 1 lente e kuqe
 • 1 periskop
 • 1 gazetë

Karakteristikat: 

 • Lojë argëtuese dhe investiguese
 • Inkurajon zhvillimin e imagjinatës dhe kreativitetit
 • Seti përmban 6 mjete të nevojshme për një detektiv
 • Bashkë me seti vjen edhe çanta

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e çantës: 23 x 8 x 18 cm
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740037015 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close