, ,

Seti i ëmbëlsirave

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Seti i ëmbëlsirave është padiskutim seti më i adhurueshëm për vogëlushët. Nuk ka lojë më të ëmbël se kjo!  Ky set i ëmbëlsirave, prej druri nga Le Toy Van, ofron argëtim pafund për vogëlushët. Çdo ëmbëlsirë është e dekoruar bukur si në dizajn, por edhe në kombinimin e ngjyrave. Ky set mund të kombinohet edhe me shumë sete lodrash të tjera.

Karakteristikat:

 • Set lodrash me ëmbëlsira
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Përfshin një shumëllojshmëri të ëmbëlsirave të shijshme
 • Përmban edhe një çantë
 • Set argëtues

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç

4,500 L

1 stok

Seti i ëmbëlsirave është padiskutim seti më i adhurueshëm për vogëlushët. Nuk ka lojë më të ëmbël se kjo!  Ky set i ëmbëlsirave, prej druri nga Le Toy Van, ofron argëtim pafund për vogëlushët. Çdo ëmbëlsirë është e dekoruar bukur si në dizajn, por edhe në kombinimin e ngjyrave. Ky set mund të kombinohet edhe me shumë sete lodrash të tjera.

Karakteristikat:

 • Set lodrash me ëmbëlsira
 • I bërë nga druri dhe lyer  me bojëra jo toksike
 • Përfshin një shumëllojshmëri të ëmbëlsirave të shijshme
 • Përmban edhe një çantë
 • Set argëtues

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
SKU: 5060023413350 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close