, ,

Seti i gatimit

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Ky set promovon lojën krijuese dhe të menduarit imagjinativ me këto aksesorë të gatimit të bëra nga materiale premium si çelik inoks dhe dru, me madhësi të përshtatshme për duart e vogla dhe kuzhinat e lojërave. Me një dorashkë furre, gota matëse, tas përzierës dhe shumë aksesorë, ky është me të vërtetë seti më interesant i aksesorëve të kuzhinës për lojë. Seti përmban 20 aksesorë gatimi, mund të luhet edhe në grupe, ku fëmijët mund të gatuajnë çdo gjë që iu vjen në mendje.

Karakteristikat:

 • Promovon lojën krijuese dhe të menduarit imagjinativ
 • Aktivitet argëtues gatimi
 • Përshtatet me madhësinë e duarve të fëmijëve
 • Shkathtëson fëmijët dhe rrit krijueshmërinë
 • Përmban  20 aksesorë gatimi
 • Mund të luhet edhe në grup
 • Materialet janë pa lëndë toksike dhe pa BPA

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru, çelik inoks dhe plastikë
 • Përmasat: 30  x 40.6 x 8.3 cm

7,500 L

1 stok

Ky set promovon lojën krijuese dhe të menduarit imagjinativ me këto aksesorë të gatimit të bëra nga materiale premium si çelik inoks dhe dru, me madhësi të përshtatshme për duart e vogla dhe kuzhinat e lojërave. Me një dorashkë furre, gota matëse, tas përzierës dhe shumë aksesorë, ky është me të vërtetë seti më interesant i aksesorëve të kuzhinës për lojë. Seti përmban 20 aksesorë gatimi, mund të luhet edhe në grupe, ku fëmijët mund të gatuajnë çdo gjë që iu vjen në mendje.

Karakteristikat:

 • Promovon lojën krijuese dhe të menduarit imagjinativ
 • Aktivitet argëtues gatimi
 • Përshtatet me madhësinë e duarve të fëmijëve
 • Shkathtëson fëmijët dhe rrit krijueshmërinë
 • Përmban  20 aksesorë gatimi
 • Mund të luhet edhe në grup
 • Materialet janë pa lëndë toksike dhe pa BPA

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: Dru, çelik inoks dhe plastikë
 • Përmasat: 30  x 40.6 x 8.3 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close