Sold out!
, ,

Seti i lapsave për ngjyrosje Ergonomikë (8 copë)

Djeco
Availability:

S’ka stok


Seti i lapsave ergonomikë për aktivitete ngjyrosjeje, për vogëlushët nga +18 muajsh, janë të lehta për tu mbajtur për vizatime ose krijime të bukura, nga duart e tyre të vogla. Ky set përmban  8 ngjyra, si,  e verdhë, rozë, të kuqe, vjollcë, jeshile, blu të lehtë, blu të errët dhe kafe.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash ergonomikë për femijë
  • Mbahet lehtë nga duart e vogëlushëve
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 11 x 12.2 x 1.3 cm

1,300 L

Sold out!

Seti i lapsave ergonomikë për aktivitete ngjyrosjeje, për vogëlushët nga +18 muajsh, janë të lehta për tu mbajtur për vizatime ose krijime të bukura, nga duart e tyre të vogla. Ky set përmban  8 ngjyra, si,  e verdhë, rozë, të kuqe, vjollcë, jeshile, blu të lehtë, blu të errët dhe kafe.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash ergonomikë për femijë
  • Mbahet lehtë nga duart e vogëlushëve
  • E përshtatshme për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • E përshtatshme për moshën +18 muajsh

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 11 x 12.2 x 1.3 cm
Marka

Mosha

+18 muajsh

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close