, , ,

Seti i lapsave për ngjyrosje me bojra dhjami (8 copë)

Djeco
Availability:

24 stok


Seti i lapsave për ngjyrosje me bojra dhjami janë ideale për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga 3 deri më 6 vjeç. Një laps përmban dy ngjyra të ndryshme, nga secila anë. Kjo i bën akoma më praktike dhe më të lehtë aktivitetin krijues me larmishmëri ngjyrash. Ky set përmban  8 lapsa dhe 16 ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Seti përmban 8 lapsa me bojra dhjami dhe 16 ngjyra të ndryshme
  • Çdo laps ka dy ngjyra të ndryshme nga secial anë
  • E përshtatshme për moshën 3- 6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 18 x 20 x 2 cm

700 L

24 stok

Seti i lapsave për ngjyrosje me bojra dhjami janë ideale për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga 3 deri më 6 vjeç. Një laps përmban dy ngjyra të ndryshme, nga secila anë. Kjo i bën akoma më praktike dhe më të lehtë aktivitetin krijues me larmishmëri ngjyrash. Ky set përmban  8 lapsa dhe 16 ngjyra të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Seti përmban 8 lapsa me bojra dhjami dhe 16 ngjyra të ndryshme
  • Çdo laps ka dy ngjyra të ndryshme nga secial anë
  • E përshtatshme për moshën 3- 6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 18 x 20 x 2 cm
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close