Sold out!
, , ,

Seti i mini topave shqisorë

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Ky grup prej 6 topthash të butë është ideal për të vegjlit të fillojnë të zbulojnë forma dhe ngjyra të ndryshme. Janë perfekte për kapjen, rrotullimin, tërheqjen dhe vrapimin pas tyre. Materiali i tyre veçanërisht i butë  i bën shumë të lehtë për tu kapur dhe të përshtatshme për të vegjlit për tu kafshuar. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor, atë të prekshëm dhe vizual. Gjithashtu  kontribuojnë në zhvillimin e aftësive motorike.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 6 toptha shqisorë
  • Janë të bërë nga material PVC pa BPA
  • Janë të sigurta për tu përtypur
  • Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +6 muajsh

2,200 L

Sold out!

Ky grup prej 6 topthash të butë është ideal për të vegjlit të fillojnë të zbulojnë forma dhe ngjyra të ndryshme. Janë perfekte për kapjen, rrotullimin, tërheqjen dhe vrapimin pas tyre. Materiali i tyre veçanërisht i butë  i bën shumë të lehtë për tu kapur dhe të përshtatshme për të vegjlit për tu kafshuar. Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor, atë të prekshëm dhe vizual. Gjithashtu  kontribuojnë në zhvillimin e aftësive motorike.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 6 toptha shqisorë
  • Janë të bërë nga material PVC pa BPA
  • Janë të sigurta për tu përtypur
  • Ngjyrat dhe teksturat e tyre të ndryshme favorizojnë stimulimin shqisor

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +6 muajsh
SKU: 8435404818487 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close