Seti i ngrënies

Sophie La Girafe
Availability:

11 stok


Seti i ngrënies është posaçërisht për të ndihmuar fëmijën të mësojë aftësitë e të ushqyerit. Seti përmban, një pirun, një lugë dhe një thikë, gjithçka që duhet për një vakt ngrënie. Aksesorët e setit janë  krijuar posaçërisht për duar të vogla dhe skajet janë të lëmuara për të parandaluar dëmtimin.

Karakteristikat:

 • Një lugë
 • Një  pirun
 • Një  thikë
 • Doreza të rrumbullakosura perfekte për duar të vogla
 • Skajet e lëmuara për të parandaluar dëmtimet
 • Ndihmon foshnjën të mësojë të ushqehet vetë

2,300 L

11 stok

Seti i ngrënies është posaçërisht për të ndihmuar fëmijën të mësojë aftësitë e të ushqyerit. Seti përmban, një pirun, një lugë dhe një thikë, gjithçka që duhet për një vakt ngrënie. Aksesorët e setit janë  krijuar posaçërisht për duar të vogla dhe skajet janë të lëmuara për të parandaluar dëmtimin.

Karakteristikat:

 • Një lugë
 • Një  pirun
 • Një  thikë
 • Doreza të rrumbullakosura perfekte për duar të vogla
 • Skajet e lëmuara për të parandaluar dëmtimet
 • Ndihmon foshnjën të mësojë të ushqehet vetë
Marka

SHPORTA NË BEE

close