,

Seti i Pastrimit

Plan Toys
Availability:

1 stok


Me këtë set pastrimi PlanToys, çdo fëmijë mund të edukohet duke u argëtuar. Seti i lodrave është prej druri  dhe bojrat janë me bazë uji. Seti përmban një kovë me një dorezë litari, një kosh pluhuri, furçë dhe një solucion për larjen e xhamave bashke me fshirësen. Ky set do ti mësojë fëmijët me përgjegjësinë dhe respektimin e detyrave.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon marrjen e përgjegjësisë dhe respektimin e detyrave
  • Seti përmban mjetet e nevojshme për të kryer pastrime

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 23 x 12.5 cm
  • Mosha: +2 vjeç

5,500 L

1 stok

Me këtë set pastrimi PlanToys, çdo fëmijë mund të edukohet duke u argëtuar. Seti i lodrave është prej druri  dhe bojrat janë me bazë uji. Seti përmban një kovë me një dorezë litari, një kosh pluhuri, furçë dhe një solucion për larjen e xhamave bashke me fshirësen. Ky set do ti mësojë fëmijët me përgjegjësinë dhe respektimin e detyrave.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon marrjen e përgjegjësisë dhe respektimin e detyrave
  • Seti përmban mjetet e nevojshme për të kryer pastrime

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 23 x 12.5 cm
  • Mosha: +2 vjeç
SKU: 8854740034984 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close