, ,

Seti i perimeve (5 copë)

Plan Toys
Availability:

1 stok


Njihni dhe mësoni të vegjlit tuaj me perimet e ndryshme, format dhe ngjyrat e tyre. Ky set me 5 perime të ndryshme është sa argëtues dhe edukativ, pasi vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit. Përmban 5 perime prej druri me ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri, të projektuar për tu kapur lehtë nga duart e vogla. Ky set ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike.

Karakteristikat:

 • Set argëtues dhe edukues
 • Përmban 5 perimeme ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri
 • Vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit pasi të njihen me secilën perime
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Bojë me bazë uji

4,700 L

1 stok

Njihni dhe mësoni të vegjlit tuaj me perimet e ndryshme, format dhe ngjyrat e tyre. Ky set me 5 perime të ndryshme është sa argëtues dhe edukativ, pasi vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit. Përmban 5 perime prej druri me ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri, të projektuar për tu kapur lehtë nga duart e vogla. Ky set ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike.

Karakteristikat:

 • Set argëtues dhe edukues
 • Përmban 5 perimeme ngjyra të ndryshme  dhe një thikë të vogël druri
 • Vogëlushët do të mësojnë bazat e gatimit pasi të njihen me secilën perime
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +2 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Bojë me bazë uji
SKU: 8854740034311 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close