, , ,

Seti i pjekjes

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Piqni dhe dekoroni. Sigurohuni që kuzhinieri apo kuzhinierja juaj i/e vogël përdor dorashkën e furrës për të hequr këto 4 ëmbëlsira prej druri nga tepsia e tyre e cupcake. Ky set i veçantë ka 3 tubeta te thatë kremi për të dekoruar majat. Me 8 cupcake shumëngjyrësh dhe 4 qirinj dekorativë prej druri, këto cupcakes me kalori të ulët do të jenë hiti i festave të ditëlindjes.

Karakteristikat:

  • Set druri shumëngjyrësh për lojëra me gatime
  • Materialet me cilësi të lartë sigurojnë qëndrueshmëri dhe siguri
  • Inkurajon koordinimin sy-duar dhe krijueshmërinë

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 26.7 x 33.7 x  8 cm

4,500 L

1 stok

Piqni dhe dekoroni. Sigurohuni që kuzhinieri apo kuzhinierja juaj i/e vogël përdor dorashkën e furrës për të hequr këto 4 ëmbëlsira prej druri nga tepsia e tyre e cupcake. Ky set i veçantë ka 3 tubeta te thatë kremi për të dekoruar majat. Me 8 cupcake shumëngjyrësh dhe 4 qirinj dekorativë prej druri, këto cupcakes me kalori të ulët do të jenë hiti i festave të ditëlindjes.

Karakteristikat:

  • Set druri shumëngjyrësh për lojëra me gatime
  • Materialet me cilësi të lartë sigurojnë qëndrueshmëri dhe siguri
  • Inkurajon koordinimin sy-duar dhe krijueshmërinë

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 26.7 x 33.7 x  8 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close