, ,

Seti i pullave me zemra dhe flutura

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Kur artisti juaj i vogël është në humor për dizajne të bukura, ky është seti ideal për stampa. Fëmijët që adhurojnë artin dhe veprat artizanale do të frymëzohen nga fluturat e bukura të detajuara dhe stampat e zemrës, të vendosura në një kuti prej druri.

Karakteristikat:

 • Set argëtues
 • Përmban dizajne me flutura dhe zemra
 • Dy ngjyrosësh në dispozicion për pullat
 • 8 lloje pullash
 • Zgjon ndjenjën e artit tek të fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +4 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 15 x 12.7 x 5 cm

3,400 L

2 stok

Kur artisti juaj i vogël është në humor për dizajne të bukura, ky është seti ideal për stampa. Fëmijët që adhurojnë artin dhe veprat artizanale do të frymëzohen nga fluturat e bukura të detajuara dhe stampat e zemrës, të vendosura në një kuti prej druri.

Karakteristikat:

 • Set argëtues
 • Përmban dizajne me flutura dhe zemra
 • Dy ngjyrosësh në dispozicion për pullat
 • 8 lloje pullash
 • Zgjon ndjenjën e artit tek të fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +4 vjeç
 • Materiali: Dru
 • Përmasat: 15 x 12.7 x 5 cm
SKU: 772124157 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close