, ,

Seti i stilolapsave me dy anë për ngjyrosje- Pop

Djeco
Availability:

18 stok


Seti i stilolapsave me dy anë për ngjyrosje- Pop, me katër nuanca ngjyrash përshtatur për vajza dhe djem, është perfekt. Dy anë për ngjyrosje, nga njëra anë me majë më të trashë, sipas madhësisë së vizatimit dhe një anë me majë më të hollë. Ky set përmban 10 stilolapsa të ngjyrave të ndryshme. Vizatimi dhe veprimtaria krijuese e fëmijëve tuaj me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura. Padyshim është zgjedhja e duhur!

Karakteristikat:

  • Set stilolapsash për aktivitete vizatimi dhe krijimtarie
  • Kanë dy anë me dy maja të ndryshme, përshtatur madhësisë së vizatimit
  • E përshtatshme për moshat nga 6 vjeç
  • Seti përmban 10 stilolapsa ngjyrosjeje

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 16.5 x 19.2 x 1.5 cm

1,400 L

18 stok

Seti i stilolapsave me dy anë për ngjyrosje- Pop, me katër nuanca ngjyrash përshtatur për vajza dhe djem, është perfekt. Dy anë për ngjyrosje, nga njëra anë me majë më të trashë, sipas madhësisë së vizatimit dhe një anë me majë më të hollë. Ky set përmban 10 stilolapsa të ngjyrave të ndryshme. Vizatimi dhe veprimtaria krijuese e fëmijëve tuaj me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura. Padyshim është zgjedhja e duhur!

Karakteristikat:

  • Set stilolapsash për aktivitete vizatimi dhe krijimtarie
  • Kanë dy anë me dy maja të ndryshme, përshtatur madhësisë së vizatimit
  • E përshtatshme për moshat nga 6 vjeç
  • Seti përmban 10 stilolapsa ngjyrosjeje

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 16.5 x 19.2 x 1.5 cm
Marka

Mosha

6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close