, , , ,

Seti i Topave & Kubeve

Sophie La Girafe

Seti me topa dhe kuba është ideal për stimulimin dhe shkathtësimin e vogëlushëve tuaj. Prodhuar 100% nga gomë natyrale.  Madje vogëlushët mund  t’i kafshojnë këto topa dhe kube pa ndonjë rrezik. Çdo top dhe kub ka një dizajn të ndryshëm me skica të gdhenduara për të  krijuar ndjesitë e prekjes si dhe nga ngjyrat të lehta për të stimuluar shikimin.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 2 topa dhe 2 kuba
  • Bërë100% nga gomë natyrale
  • Ngjyra të lehta për të stimuluar shikimin
  • Ndihmon në shkathtësimin e vogëlushëve

2,200 L

Seti me topa dhe kuba është ideal për stimulimin dhe shkathtësimin e vogëlushëve tuaj. Prodhuar 100% nga gomë natyrale.  Madje vogëlushët mund  t’i kafshojnë këto topa dhe kube pa ndonjë rrezik. Çdo top dhe kub ka një dizajn të ndryshëm me skica të gdhenduara për të  krijuar ndjesitë e prekjes si dhe nga ngjyrat të lehta për të stimuluar shikimin.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 2 topa dhe 2 kuba
  • Bërë100% nga gomë natyrale
  • Ngjyra të lehta për të stimuluar shikimin
  • Ndihmon në shkathtësimin e vogëlushëve
Marka

SHPORTA NË BEE

close