Sold out!
, , ,

Seti klasik i bojrave të hollueshme me ujë (12 copë)

Djeco
Availability:

S’ka stok


Seti i klasik për ngjyrosje me bojra uji i cili është ideal për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga  +4 vjeç. Ky set përbëhet nga 12 ngjyra klasike dhe një furçë. Fëmijët duhet thjeshtë të përzgjedhin ngjyrën, ta hollojnë pak me ujë dhe gati për të krijuar vepra të bukura të pikturuara.

Karakteristikat:

 • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Seti përmban 12 ngjyra klasike
 • Janë bojra të hollueshme me ujë
 • Për pikturim përdoret furçë
 • E përshtatshme për moshën +4 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm

800 L

Sold out!

Seti i klasik për ngjyrosje me bojra uji i cili është ideal për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga  +4 vjeç. Ky set përbëhet nga 12 ngjyra klasike dhe një furçë. Fëmijët duhet thjeshtë të përzgjedhin ngjyrën, ta hollojnë pak me ujë dhe gati për të krijuar vepra të bukura të pikturuara.

Karakteristikat:

 • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
 • Seti përmban 12 ngjyra klasike
 • Janë bojra të hollueshme me ujë
 • Për pikturim përdoret furçë
 • E përshtatshme për moshën +4 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 13 x 20 x 7.5 cm
Marka

Mosha

+4 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close