Sold out!
, , ,

Seti klasik për ngjyrosje me bojra uji (12 copë)

Djeco
Availability:

S’ka stok


Seti klasik për ngjyrosje me bojra uji është ideal për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga  +6 vjeç. Ky set përbëhet nga 12 lapsa klasik me bojëra uji me ngjyrat kryesore. Thjesht duhet të ngjyrosni dhe më pas të aplikoni pak ujë me një furçë për të harmonizuar ngjyrën, për vizatime me efekte befasuese.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Seti përmban 12 lapsa me bojra uji të ndryshme
  • E përshtatshme për moshën +6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 10 x 18 x 1 cm

1,000 L

Sold out!

Seti klasik për ngjyrosje me bojra uji është ideal për aktivitete ngjyrosjeje për fëmijët e moshës nga  +6 vjeç. Ky set përbëhet nga 12 lapsa klasik me bojëra uji me ngjyrat kryesore. Thjesht duhet të ngjyrosni dhe më pas të aplikoni pak ujë me një furçë për të harmonizuar ngjyrën, për vizatime me efekte befasuese.

Karakteristikat:

  • Set ngjyrash për aktivitete krijuese dhe argëtuese
  • Seti përmban 12 lapsa me bojra uji të ndryshme
  • E përshtatshme për moshën +6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 10 x 18 x 1 cm
Marka

Mosha

+6 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close