,

Seti kozmetikës

EurekaKids
Availability:

1 stok


Seti i kozmetikës përmban një lodër të butë prej pelushi dhe një kolonjë me një aromë të këndshme për vogëlushët. Aroma ka një përmbajtje të ulët me alkoohol. Janë të testuar dermatologjikisht dhe nuk ka probleme me alergjenët.

Karakteristikat:

  • Përmban një lodër të butë prej pelushi dhe një kolonjë me një aromë të këndshme për vogëlushët
  • Ka një përmbajtje të ulët me alkoohol
  • Janë të testuar dermatologjikisht dhe nuk ka probleme me alergjenët

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 11 x 8 x 7  cm

2,900 L

1 stok

Seti i kozmetikës përmban një lodër të butë prej pelushi dhe një kolonjë me një aromë të këndshme për vogëlushët. Aroma ka një përmbajtje të ulët me alkoohol. Janë të testuar dermatologjikisht dhe nuk ka probleme me alergjenët.

Karakteristikat:

  • Përmban një lodër të butë prej pelushi dhe një kolonjë me një aromë të këndshme për vogëlushët
  • Ka një përmbajtje të ulët me alkoohol
  • Janë të testuar dermatologjikisht dhe nuk ka probleme me alergjenët

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +0 muajsh
  • Përmasa: 11 x 8 x 7  cm
SKU: 8435404808570 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close