,

Tavolinë Les Moustaches

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Seti Les Moustaches, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga Moulin Roty, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen në një kombinim fantastik ngjyrash për fëmijë dhe me dizajn modern që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të ngjyrave perfekte ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Tavolina, ngjyrë blu, në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne. Ndërsa karriget janë fantastike, me dizajnin e dy maçokëve me ngjyra të ndryshme, në gri dhe portokalli.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri
 • Përshin një tavolinë ngjyrë ngjyrë blu ku në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne
 • Përfshin 2 karrige druri me dizajnin e dy maçokëve me ngjyra të ndryshme, në gri dhe portokalli.
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn plot ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 60 x 60 x 46.5 cm
 • Materiali: Dru dhe MDF
 • E përshtatshme për moshat +3 vjeç

21,900 L

1 stok

Tavolina Les Moustaches Moulin Roty, është vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat, punimet dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Vjen në një kombinim fantastik ngjyrash për fëmijë dhe me dizajn modern që të mund të përshtatet në mënyrë perfekte me arredimin. Për shkak të ngjyrave perfekte ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Tavolina, ngjyrë blu, në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne.

Karakteristikat:

 • E bërë nga material prej druri
 • Përshin një tavolinë ngjyrë ngjyrë blu ku në pjesën e sipërme vjen me printe yjesh dhe një gjysmë hëne
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn plot ngjyra

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 60 x 60 x 46.5 cm
 • Materiali: Dru dhe MDF
 • E përshtatshme për moshat +3 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close