, ,

Seti lojë i Ndihmës Parë

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Jini të përgatitur për t’iu përgjigjur urgjencave të lojës. Seti i lojës me kutitë e ndihmës së parë Melissa & Doug Get Well, ka 25 pjesë dhe ofron aksesorë realistë, që shëruesit e vegjël i ndihmojnë të lënduarit të shërohen. Fëmijët mund të të pastrojnë plagët me peceta dhe garzë, të fashojnë dhe të qetësojnë sëmundjet me tubin e lojës, shishe me sprej, pikatore për sy dhe paketë akulli.  Përfshihet edhe një kartelë e ripërdorshme që i lejon fëmijët të mbajnë shënimet e diagnozave dhe trajtimeve të tyre. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë e ndihmës së parë. Seti i lojës është një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse për të lehtësuar çdo ndjenjë stresi që lidhet me vizitat mjekësore dhe për të inkurajuar lojën edukative dhe empatike. Gjithashtu nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukuese me role
 • Përmban thuajse të gjithë aksesorët mjekësor të ndihmës parë
 • Lojë që inkurajon empatinë
 • Nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Mund të zgjojë ndjenjën për tu bërë mjek që në vegjëli

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 34.29 x 27.31 x 8.89 cm

8,900 L

1 stok

Jini të përgatitur për t’iu përgjigjur urgjencave të lojës. Seti i lojës me kutitë e ndihmës së parë Melissa & Doug Get Well, ka 25 pjesë dhe ofron aksesorë realistë, që shëruesit e vegjël i ndihmojnë të lënduarit të shërohen. Fëmijët mund të të pastrojnë plagët me peceta dhe garzë, të fashojnë dhe të qetësojnë sëmundjet me tubin e lojës, shishe me sprej, pikatore për sy dhe paketë akulli.  Përfshihet edhe një kartelë e ripërdorshme që i lejon fëmijët të mbajnë shënimet e diagnozave dhe trajtimeve të tyre. Të gjitha pjesët ruhen në kutinë e ndihmës së parë. Seti i lojës është një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse për të lehtësuar çdo ndjenjë stresi që lidhet me vizitat mjekësore dhe për të inkurajuar lojën edukative dhe empatike. Gjithashtu nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukuese me role
 • Përmban thuajse të gjithë aksesorët mjekësor të ndihmës parë
 • Lojë që inkurajon empatinë
 • Nxit kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijëve
 • Mund të zgjojë ndjenjën për tu bërë mjek që në vegjëli

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 34.29 x 27.31 x 8.89 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close