,

Seti me enë kuzhine

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set me enë kuzhine  me shkëlqim, që edhe të rriturit do ti kishin zili. Seti vjen me madhësi perfekte që i përshtaten duarve të fëmijëve dhe me pamje sa më të përafërta me realet. Lojra me role do të bëhët akoma më emocionuese me falë këtij seti me enë kuzhine.

Seti përmban:

 • tiganë
 • tenxhere
 • kullesë
 • lugë druri

Karakteristikat:

 • Set me enë kuzhine
 • I përshtatshëm për duart e vogla të fëmijëve
 • I përshtatshmëm për lojë me role

4,800 L

2 stok

Set me enë kuzhine  me shkëlqim, që edhe të rriturit do ti kishin zili. Seti vjen me madhësi perfekte që i përshtaten duarve të fëmijëve dhe me pamje sa më të përafërta me realet. Lojra me role do të bëhët akoma më emocionuese me falë këtij seti me enë kuzhine.

Seti përmban:

 • tiganë
 • tenxhere
 • kullesë
 • lugë druri

Karakteristikat:

 • Set me enë kuzhine
 • I përshtatshëm për duart e vogla të fëmijëve
 • I përshtatshmëm për lojë me role
SKU: 000772142656 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close