Sold out!

Seti me ngjyra dhjami- 3 në 1 (12 copë)

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Këto bojra mund të përdoren si bojra dhjami, pastël ose bojra uji (akuarel) për të ngjyrosur, vizatuar dhe për të mësuar si kombinohen ngjyrat. Ideale për fëmijët që të mund të ҫlirojnë imagjinatën e tyre dhe të krijojnë vepra arti autentike.

Karakteristikat

  • Nuk bëjnë pis dhe nuk kanë aromë
  • Pastrohen lehtë më një leckë të njomë
  • Ideale për të zhvilluar aftësinë e vizatimit dhe të shkrimit

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 20 x 10 x 2 cm
  • Moshë:  +3 vjeç

1,400 L

Sold out!

Këto bojra mund të përdoren si bojra dhjami, pastël ose bojra uji (akuarel) për të ngjyrosur, vizatuar dhe për të mësuar si kombinohen ngjyrat. Ideale për fëmijët që të mund të ҫlirojnë imagjinatën e tyre dhe të krijojnë vepra arti autentike.

Karakteristikat

  • Nuk bëjnë pis dhe nuk kanë aromë
  • Pastrohen lehtë më një leckë të njomë
  • Ideale për të zhvilluar aftësinë e vizatimit dhe të shkrimit

Të dhënat teknike:

  • Përmasat e paketimit: 20 x 10 x 2 cm
  • Moshë:  +3 vjeç
SKU: 8435404815820 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close