, ,

Seti plastelinës klasike

Djeco
Availability:

36 stok


Setin klasik i plastelinës për fëmijë nga 18 muajsh përfshin, 4 tubetë plastelinë, 15 mjete dhe aksesorë për të krijuar gjithçka nga imagjinata e vogëlushëve tuaj. Plastelina është e butë dhe nuk njolloset. Vogëlushët do ta adhurojnë këtë set sepse mund të realizojnë krijime me të vërtetë tërheqëse.

Seti përmban:

 • 4 tubetë plasteline të kuqe, të verdhë, jeshile dhe blu nga 140 gr 
 • 10 prestare biskotash
 • 1 rul
 • 1 rrotë
 • 2 shirita model
 • 1 presë 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Plastelinë e butë
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat:  27,5 x 20,5 x 7 cm

3,800 L

36 stok

Setin klasik i plastelinës për fëmijë nga 18 muajsh përfshin, 4 tubetë plastelinë, 15 mjete dhe aksesorë për të krijuar gjithçka nga imagjinata e vogëlushëve tuaj. Plastelina është e butë dhe nuk njolloset. Vogëlushët do ta adhurojnë këtë set sepse mund të realizojnë krijime me të vërtetë tërheqëse.

Seti përmban:

 • 4 tubetë plasteline të kuqe, të verdhë, jeshile dhe blu nga 140 gr 
 • 10 prestare biskotash
 • 1 rul
 • 1 rrotë
 • 2 shirita model
 • 1 presë 

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë
 • Përmban 4 tubetë nga 140 gr me ngjyra të ndryshme
 • Plastelinë e butë
 • Shkathtëson lëvizjen e duarve
 • Mosha e rekomanduar +18 muajsh
 • Përmasat:  27,5 x 20,5 x 7 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close