, ,

Seti rosakëve (5 copë)

EurekaKids

Seti me 5 rosakë për lojrat e tualetity përveç se janë shumë të këndshëm dhe argëtues, janë plotësisht të sigurt për të vegjlit tuaj sepse nuk kanë përmbajtje të dëmshme. Ato janë aq të bukura sa që edhe nëse nuk është koha e banjës, do të duken shkëlqyeshëm në banjë.

Karakteristikat: 

  • Argëtuese dhe të këndshme
  • Të përshtatshme për kohën e banjos
  • Pa materiale të dëmshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh

1,900 L

Seti me 5 rosakë për lojrat e tualetity përveç se janë shumë të këndshëm dhe argëtues, janë plotësisht të sigurt për të vegjlit tuaj sepse nuk kanë përmbajtje të dëmshme. Ato janë aq të bukura sa që edhe nëse nuk është koha e banjës, do të duken shkëlqyeshëm në banjë.

Karakteristikat: 

  • Argëtuese dhe të këndshme
  • Të përshtatshme për kohën e banjos
  • Pa materiale të dëmshme

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +0 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close