Seti shënuesve me ngjyra (6 copë)

EurekaKids
Availability:

2 stok


6 shënues me ngjyra për të pikturuar dhe shkruar në dërrasë të bardhë. Mund të fshihen lehtësisht, në mënyrë që të mund të pikturohet përsëri dhe imagjinata e fëmijëve të mos ndalë.

Karakteristikat:

  • Paketimi përshin 6 shënues me ngjyra, e kuqe, portokalli, lejla, blu, jeshile dhe të zezë
  • Ngjyrat fshihen lehtësisht
  • Aktivitet argëtues dhe krijues

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 7.5 x 1.2 cm
  • Mosha: +3 vjeç

1,000 L

2 stok

6 shënues me ngjyra për të pikturuar dhe shkruar në dërrasë të bardhë. Mund të fshihen lehtësisht, në mënyrë që të mund të pikturohet përsëri dhe imagjinata e fëmijëve të mos ndalë.

Karakteristikat:

  • Paketimi përshin 6 shënues me ngjyra, e kuqe, portokalli, lejla, blu, jeshile dhe të zezë
  • Ngjyrat fshihen lehtësisht
  • Aktivitet argëtues dhe krijues

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 14 x 7.5 x 1.2 cm
  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close