,

Seti Shkolla e Baletit

EurekaKids
Availability:

1 stok


Seti i shkollës së baletit ngjason me një skenë artit. Seti përmban një skenë për shfaqjet, dekoret e nevojshme dhe  kutia mund të kthehet në një dhomë provash. Materiali ngjitet  në të gjitha sipërfaqet e lëmuara  dhe është shumë e lehtë për tu vendosur dhe hequr.  Ky set do të rritë imagjinatën dhe krijueshmërinë e fëmijëve, duke sjell situata të ngjashme në një shkollë baleti. Gjithashtu fëmijët do të argëtohen pamasë.

Karakteristikat:

  • Kutia shndërrohet në një dhomë provash.
  • Përfshin një dekorim të dyanshëm
  • Përfshin një pjesë për ta mbajtur kërcimtarin në këmbë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22.2 x 22.2 x 3 cm

2,800 L

1 stok

Seti i shkollës së baletit ngjason me një skenë artit. Seti përmban një skenë për shfaqjet, dekoret e nevojshme dhe  kutia mund të kthehet në një dhomë provash. Materiali ngjitet  në të gjitha sipërfaqet e lëmuara  dhe është shumë e lehtë për tu vendosur dhe hequr.  Ky set do të rritë imagjinatën dhe krijueshmërinë e fëmijëve, duke sjell situata të ngjashme në një shkollë baleti. Gjithashtu fëmijët do të argëtohen pamasë.

Karakteristikat:

  • Kutia shndërrohet në një dhomë provash.
  • Përfshin një dekorim të dyanshëm
  • Përfshin një pjesë për ta mbajtur kërcimtarin në këmbë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +4 vjeç
  • Përmasat e paketimit: 22.2 x 22.2 x 3 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close