Seti Sophie La Girafe (2 copë)

Sophie La Girafe
Availability:

2 stok


Unazë për mishrat e dhëmbëve Sophie la Girafe, një set i butë dhe i rafinuar. Ky kombinim perfekt ofron një unazë 100% prej gome natyrale, ideale për të zbutur mishrat e dhëmbëve të foshnjës dhe një unazë Sophie la Girafe klasike. Sophie la Girafe është lodra e përsosur e dhëmbëve, e bërë 100% nga gomë natyrale dhe tërheqëse për të gjitha shqisat.

4,200 L

2 stok

Unazë për mishrat e dhëmbëve Sophie la Girafe, një set i butë dhe i rafinuar. Ky kombinim perfekt ofron një unazë 100% prej gome natyrale, ideale për të zbutur mishrat e dhëmbëve të foshnjës dhe një unazë Sophie la Girafe klasike. Sophie la Girafe është lodra e përsosur e dhëmbëve, e bërë 100% nga gomë natyrale dhe tërheqëse për të gjitha shqisat.

Marka

SHPORTA NË BEE

close