,

Seti Star Tavolinë & Karrige

KidKraft
Availability:

1 stok


Seti star, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen linja me të pastra, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
 • Përshin një tavolinë ngjyrë natyrale
 • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
 • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë ylli
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyrat: Natyrale, e kuqe dhe blu

29,700 L

1 stok

Seti star, tavolinë dhe 2 karrige, të sjella nga KidKraft, janë vendi ideal për detyrat e shtëpisë, lojërat ose vakte të shpejta dhe që mund të përshtaten në çdo hapësirë. Seti vjen linja me të pastra, kombinim perfekt ngjyrash dhe përshtatur në mënyrë perfekte për fëmijët e moshave nga 3 deri më 8 vjeç. Për shkak të drurit natyral të tavolinës, ky set do të dukej i mrekullueshëm në dhomën e çdo fëmije. Madje nën tavolinë mund të mbahen aksesorë të ndryshëm gjatë ose pas loje.

Karakteristikat:

 • Janë të bëra nga material prej druri, MDF dhe plastikë
 • Përshin një tavolinë ngjyrë natyrale
 • Nën tavolinë ka sirtarë mbajtës
 • Përfshin 2 karrige druri me detaje në formë ylli
 • E lehtë për tu montuar
 • Perfekte për aktivitete të ndryshme dhe lojra në grupe
 • Dizajn modern, elegant dhe kombinim perfekt ngjyrash

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 77.22 x 56.9 x 49.53 cm
 • Mosha e përshtatshme: 3-8 vjeç
 • Ngjyrat: Natyrale, e kuqe dhe blu
Marka

SHPORTA NË BEE

close