Seti veterinerit

Plan Toys
Availability:

8 stok


Seti veterinerit i kompletuar me një stetoskop prej druri, jakë konike, shishe ilaçi, shiringë, termometër, pllaka me rreze X, etiketë manar, si dhe një këmishë të dobishme për ta zënë të gjithë brenda. Ky komplet veterineri i vendosur nga PlanToys është kit i përsosur për të vegjlit me dashuri për miqtë tanë të mbuluar me gëzof.

Një grup i roleve të interpretuara në mënyrë të shkëlqyeshme, i cili zhvillon empati emocionale pasi prezanton në botën e mjekësisë veterinare. Projektuar me mundësi të lojërave të pa strukturuara për ta për të zbuluar mjetet mjekësore, pajisjet dhe proceset të cilat me të vërtetë përdoren për të trajtuar kafshët çdo ditë.

6,300 L

8 stok

Seti veterinerit i kompletuar me një stetoskop prej druri, jakë konike, shishe ilaçi, shiringë, termometër, pllaka me rreze X, etiketë manar, si dhe një këmishë të dobishme për ta zënë të gjithë brenda. Ky komplet veterineri i vendosur nga PlanToys është kit i përsosur për të vegjlit me dashuri për miqtë tanë të mbuluar me gëzof.

Një grup i roleve të interpretuara në mënyrë të shkëlqyeshme, i cili zhvillon empati emocionale pasi prezanton në botën e mjekësisë veterinare. Projektuar me mundësi të lojërave të pa strukturuara për ta për të zbuluar mjetet mjekësore, pajisjet dhe proceset të cilat me të vërtetë përdoren për të trajtuar kafshët çdo ditë.

SKU: 8854740034908 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close