Sold out!

Shah dhe Tavëll

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Shah dhe Tavëll | Kjo lojë e mrekullueshme e bordit lejon më të zgjuarit të luajnë tre lojëra kuintesenciale të bordit: shah, damë dhe Tavëll. Të vegjlit mund të shijojnë pasdite të gjata argëtuese. Ky lloj i lojërave është ideal pasi inkurajon zhvillimin e të menduarit logjik. Përveç kësaj, është perfekte të shijosh me familjen.

Karakteristikat:

 • Rasti përfshin copa shahu, damë / tavëll dhe zare
 • 3 ndeshje në 1: dërrasë e dyfishtë për të luajtur shah / damë dhe tavëll
 • Prej drurit
 • Foldable
 • Mosha: +7 vjeç
 • Paketimi: 15cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 35cm (Gjatësia)

2,600 L

Sold out!

Shah dhe Tavëll |  Kjo lojë e mrekullueshme e bordit lejon më të zgjuarit të luajnë tre lojëra kuintesenciale të bordit: shah, damë dhe Tavëll. Të vegjlit mund të shijojnë pasdite të gjata argëtuese. Ky lloj i lojërave është ideal pasi inkurajon zhvillimin e të menduarit logjik. Përveç kësaj, është perfekte të shijosh me familjen.

Karakteristikat:

 • Rasti përfshin copa shahu, damë / tavëll dhe zare
 • 3 ndeshje në 1: dërrasë e dyfishtë për të luajtur shah / damë dhe tavëll
 • Prej drurit
 • Foldable
 • Mosha: +7 vjeç
 • Paketimi: 15cm (Lartësia) x 5cm (Gjerësia) x 35cm (Gjatësia)
SKU: 8435404816193 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close