,

Lojë klasike me kuba

Melissa & Doug
Availability:

16 stok


Lojë klasike me kuba | Ky ndarës i formave përmban 12 forma shumëngjyrëshe, të cilat formojnë kombinime të ndryshme, ndërsa futen në kubin e drurit. Pastaj hapni kapakun, nxirrni ato dhe filloni përsëri nga e para! Një lodër klasike edukative për të vegjlit.

4,500 L

16 stok

SHPORTA NË BEE

close