,

Shënuesi magjik Lucille

Djeco
Availability:

16 stok


Zbuloni magjinë e shënuesit magjik, të Lovely Paper nga Djeco.   Fëmijët tuaj do të argëtohen pamasë duke shkruar me bojë të padukshme dhe pastaj duke i bërë shkrimet  të dukshme vetëm falë llambës UV të vendosur në majë. Ky shënues magjik nuk është vetëm argëtues, por edhe një dhuratë interesante për fëmijët. Majfton që fëmijët të aktivizojnë butonin dhe të fillojnë të hedhin në letër sekretet e tyre.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 13 x 0.5 cm
  • Punon me 3 bateri LR44 HD
  • Mbahet kudo si çdo laps normal

350 L

16 stok

Zbuloni magjinë e shënuesit magjik, të Lovely Paper nga Djeco.   Fëmijët tuaj do të argëtohen pamasë duke shkruar me bojë të padukshme dhe pastaj duke i bërë shkrimet  të dukshme vetëm falë llambës UV të vendosur në majë. Ky shënues magjik nuk është vetëm argëtues, por edhe një dhuratë interesante për fëmijët. Majfton që fëmijët të aktivizojnë butonin dhe të fillojnë të hedhin në letër sekretet e tyre.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 13 x 0.5 cm
  • Punon me 3 bateri LR44 HD
  • Mbahet kudo si çdo laps normal
Marka

SHPORTA NË BEE

close