, ,

Shishe Anti -Kolike MAM Easy Start Ivory +0 muajsh

Mam
Availability:

1 stok


Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start  ka besimin  nga miliona nëna në të gjithë botën. Me bazën e saj të patentuar të ventiluar, shishja MAM Easy Start Anti-Colic lejon foshnjat të pinë me ritmin e tyre dhe pa ndërprerje që nga dita e parë. 80% e nënave konfirmojnë se foshnjat vuajnë nga më pak dhimbje barku, ndërsa gazi dhe regurgitimi zvogëlohen. Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start është e vetë-sterilizuar në mënyrë të përshtatshme duke e bërë atë higjienike. Shishja MAM Easy Start Anti-Colic ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë dhe falë bazës së saj të heqshme, pastrohet shpejt dhe lehtë.

Karakteristikat:

  • 80% e nënave konfirmojnë se foshnjat vuajnë nga më pak dhimbje barku
  • Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start është e vetë-sterilizuar
  • Vogëlushët e pëlqejnë për vetë sipërfaqen e butë
  • Shishja MAM Easy Start Anti-Colic ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë
  • Pastrohet shpejtë dhe lehtë

900 L

1 stok

Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start  ka besimin  nga miliona nëna në të gjithë botën. Me bazën e saj të patentuar të ventiluar, shishja MAM Easy Start Anti-Colic lejon foshnjat të pinë me ritmin e tyre dhe pa ndërprerje që nga dita e parë. 80% e nënave konfirmojnë se foshnjat vuajnë nga më pak dhimbje barku, ndërsa gazi dhe regurgitimi zvogëlohen. Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start është e vetë-sterilizuar në mënyrë të përshtatshme duke e bërë atë higjienike. Shishja MAM Easy Start Anti-Colic ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë dhe falë bazës së saj të heqshme, pastrohet shpejt dhe lehtë.

Karakteristikat:

  • 80% e nënave konfirmojnë se foshnjat vuajnë nga më pak dhimbje barku
  • Shishja Anti-Kolike MAM Easy Start është e vetë-sterilizuar
  • Vogëlushët e pëlqejnë për vetë sipërfaqen e butë
  • Shishja MAM Easy Start Anti-Colic ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë
  • Pastrohet shpejtë dhe lehtë
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close