, ,

Shishe MAM Easy Active Yellow +4 muajsh

Mam
Availability:

1 stok


Shishja e Foshnjës MAM Easy Active is është shishja ideale për ushqimin e foshnjave për foshnjeve. Është  e lehtë për t’u përdorur dhe forma ergonomike e bën shumë të lehtë mbajtjen  nga duart e vogla. Gjithashtu materiali i butë e bën të ngjashëm me ushqimin natyral me gji. Shishja MAM Easy Active  ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë dhe falë bazës së saj të heqshme, pastrohet shpejt dhe lehtë.

Karakteristikat:

  • Formë ergonomike  e lehtë për tu mbajtur në duar të vogla
  • Pranohet nga 94% e foshnjeve
  • Hapje të gjërë për mbushje dhe pastrim të lehtë
  • Formë unike e barabartë simetrike
  • Pastrohet shpejtë dhe lehtë

700 L

1 stok

Shishja e Foshnjës MAM Easy Active is është shishja ideale për ushqimin e foshnjave për foshnjeve. Është  e lehtë për t’u përdorur dhe forma ergonomike e bën shumë të lehtë mbajtjen  nga duart e vogla. Gjithashtu materiali i butë e bën të ngjashëm me ushqimin natyral me gji. Shishja MAM Easy Active  ka hapje të gjërë për mbushje të lehtë dhe falë bazës së saj të heqshme, pastrohet shpejt dhe lehtë.

Karakteristikat:

  • Formë ergonomike  e lehtë për tu mbajtur në duar të vogla
  • Pranohet nga 94% e foshnjeve
  • Hapje të gjërë për mbushje dhe pastrim të lehtë
  • Formë unike e barabartë simetrike
  • Pastrohet shpejtë dhe lehtë
SKU: 9001616663307 Kategori: , , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close