Shkenca vullkanike

EurekaKids
Availability:

1 stok


Shkenca vullkanike | Me këtë grup fëmijët mund të ndërtojnë dhe pikturojnë vetë. Plus, ata mund të wow miqtë e tyre me shpërthimin e tyre lavë, flakëruese. Është një projekt shkencor super interesant dhe një dekorim origjinal i desktopit.

Karakteristikat:

  • Përfshinë suva të tharjes së shpejtë, myk vullkanik, bojë, 1 furçë dhe shkop të shtënë.
  • Paketimi: 22cm (Lartësia) x 17cm (Gjerësia) x 6cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 8 vjeç.

2,300 L

1 stok

Shkenca vullkanike |  Me këtë grup fëmijët mund të ndërtojnë dhe pikturojnë vetë. Plus, ata mund të wow miqtë e tyre me shpërthimin e tyre lavë, flakëruese. Është një projekt shkencor super interesant dhe një dekorim origjinal i desktopit.

Karakteristikat:

  • Përfshinë suva të tharjes së shpejtë, myk vullkanik, bojë, 1 furçë dhe shkop të shtënë.
  • Paketimi: 22cm (Lartësia) x 17cm (Gjerësia) x 6cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 8 vjeç.
SKU: 8435404815844 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close