Magnet – Emocionet

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Shprehi magnetike, kjo lojë edukative përbëhet nga 25 magnet që përfaqësojnë sytë, gojën, vetullat dhe 6 karta. Çdo kartë paraqet një emocion që fëmija juaj duhet të riprodhojë me magnet: surprizë, frikë, gëzim, zemërim. Kjo lojë lejon që fëmija juaj të zhvillojë vëzhgim dhe të njohë shprehjet e fytyrës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 18,5 x 20 cm
  • Materialet: karton
  • Nga +3 vjeç

4,200 L

1 stok

Shprehi magnetike, kjo lojë edukative përbëhet nga 25 magnet që përfaqësojnë sytë, gojën, vetullat dhe 6 karta. Çdo kartë paraqet një emocion që fëmija juaj duhet të riprodhojë me magnet: surprizë, frikë, gëzim, zemërim. Kjo lojë lejon që fëmija juaj të zhvillojë vëzhgim dhe të njohë shprehjet e fytyrës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 18,5 x 20 cm
  • Materialet: karton
  • Nga +3 vjeç
SKU: 3575676613610 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close