Shtëpi kukullash

Plan Toys
Availability:

3 stok


Shtëpi kukullash | Kjo shtëpi kukullash ka 3 kate përfshirë papafingo. Çdo kat është i arritshëm me panele hapëse dhe shirita realistë që rrëshqasin hapur dhe mbyllur. Hapësirë ​​shtesë e papafingo mund të bëhen gjithashtu në çdo lloj dhome që dëshiron fëmija juaj (mobiljet dhe kukullat që nuk përfshihen). E përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

59,300 L

3 stok

Shtëpi kukullash | Kjo shtëpi kukullash ka 3 kate përfshirë papafingo. Çdo kat është i arritshëm me panele hapëse dhe shirita realistë që rrëshqasin hapur dhe mbyllur. Hapësirë ​​shtesë e papafingo mund të bëhen gjithashtu në çdo lloj dhome që dëshiron fëmija juaj (mobiljet dhe kukullat që nuk përfshihen). E përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

SKU: 8854740071248 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close