,

Shtëpia e kukullave

Melissa & Doug
Availability:

7 stok


Një “shtëpi larg shtëpisë”, falë kësaj shtëpize të lezetshme kukullash prej druri. Dy figura prej druri jetojnë në këtë shtëpi, të kompletuara me njëmbëdhjetë pjesë të mobiljeve prej druri. Shtëpia e kukullave hapet për qasje të lehtë dhe paloset për ruajtje të përshtatshme. Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë dhe madje mund të zhvillojnë aftësinë krijuese me arredime të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Shtëpize të lezetshme kukullash prej druri
  • Shtëpiza përmban dy personazhe prej druri dhe 11 pjesë druri mobiljesh
  • Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 28.5 x 35 x 17.8 cm

9,600 L

7 stok

Një “shtëpi larg shtëpisë”, falë kësaj shtëpize të lezetshme kukullash prej druri. Dy figura prej druri jetojnë në këtë shtëpi, të kompletuara me njëmbëdhjetë pjesë të mobiljeve prej druri. Shtëpia e kukullave hapet për qasje të lehtë dhe paloset për ruajtje të përshtatshme. Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë dhe madje mund të zhvillojnë aftësinë krijuese me arredime të ndryshme.

Karakteristikat:

  • Shtëpize të lezetshme kukullash prej druri
  • Shtëpiza përmban dy personazhe prej druri dhe 11 pjesë druri mobiljesh
  • Fëmijët do argëtohen pafund me këtë lojë

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 28.5 x 35 x 17.8 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close