,

Shtëpia e kukullave

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Shtëpia e kukullave | Ky set i bukur i familjes së kukullave prej druri është i përkryer për të luajtur me familje në çdo ambient imagjinar! Shtatë personat kukulla kanë gjymtyrë fleksibël, kështu që fëmijët mund të përkulin trupat e tyre dhe të ndryshojnë pozicionet e tyre pasi gëzojnë mundësi të pafundme të lojërave.

5,800 L

4 stok

Shtëpia e kukullave | Ky set i bukur i familjes së kukullave prej druri është i përkryer për të luajtur me familje në çdo ambient imagjinar! Shtatë personat kukulla kanë gjymtyrë fleksibël, kështu që fëmijët mund të përkulin trupat e tyre dhe të ndryshojnë pozicionet e tyre pasi gëzojnë mundësi të pafundme të lojërave.

SKU: 000772124645 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close