, , ,

Shtëpi kukullash

EurekaKids
Availability:

2 stok


Shtëpia e kukullave me 3 karaktere dhe e mobiluar plotësisht! Eshtë ideale për të promovuar lojën simbolike, të vegjlit do të krijojne historitë e tyre si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë. Është krijuar posaçërisht pa një mur të pasëm për të lehtësuar hyrjen në lojë. Ka efekte shtesë të tingullit për të simuluar shiritin e derës, kuzhinën dhe rubinetën.

Karakteristikat:

  • Përfshinë 14 copë.
  • Kërkon 2 bateri AAA 1.5V (nuk përfshihen).
  • Mosha: +18 muajsh

Përmasat:
Paketimi: 32cm (Lartësia) x 42cm (Gjerësia) x 13.5 cm (Gjatësia)

5,200 L

2 stok

Shtëpia e kukullave me 3 karaktere dhe e mobiluar plotësisht! Eshtë ideale për të promovuar lojën simbolike, të vegjlit do të krijojne historitë e tyre si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë. Është krijuar posaçërisht pa një mur të pasëm për të lehtësuar hyrjen në lojë. Ka efekte shtesë të tingullit për të simuluar shiritin e derës, kuzhinën dhe rubinetën.

Karakteristikat:

  • Përfshinë 14 copë.
  • Kërkon 2 bateri AAA 1.5V (nuk përfshihen).
  • Mosha: +18  muajsh

Përmasat:
Paketimi: 32cm (Lartësia) x 42cm (Gjerësia) x 13.5 cm (Gjatësia)

SKU: 8435404814182 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close