Shtëpiza e kukullave

Le Toy Van
Availability:

10 stok


Shtëpiza e kukulla, shtepi e embla shtepi. Një shtëpi e kukullave prej druri të pikturuara dhe zbukuruar plotësisht në temën e zogjve blu, duke përdorur paleta të buta pastel blu, rozë dhe të freskëta. Karakteristikat përfshijnë hapjen dhe mbylljen e grilave, dritareve, çatisë dhe derës. Brendshme e detajuar me ndarjen e ngjyrave të sipërme / në katin e poshtëm, letër-muri të ndryshme dhe ilustrim të shkëlqyeshëm në secilën dhomë. Shtëpia vjen e kompletuar me një mobilje 37 pjesësh dhe aksesorë. Shkallë për kukullat dhe aksesorët.

Karakteristikat:

Mosha: +3 vjeç
Madhësia e Shtëpisë së Kukullave: Përafërsisht 35 x 44 x 63 cm
Dimensionet e paketimit: Përafërsisht 65 x 44 x 12 cm
Shtëpia vjen e kompletuar me një mobilje 37 pjesësh dhe aksesorë

27,600 L

10 stok

Shtëpiza e kukulla, shtepi e embla shtepi. Një shtëpi e kukullave prej druri të pikturuara dhe zbukuruar plotësisht në temën e zogjve blu, duke përdorur paleta të buta pastel blu, rozë dhe të freskëta. Karakteristikat përfshijnë hapjen dhe mbylljen e grilave, dritareve, çatisë dhe derës. Brendshme e detajuar me ndarjen e ngjyrave të sipërme / në katin e poshtëm, letër-muri të ndryshme dhe ilustrim të shkëlqyeshëm në secilën dhomë. Shtëpia vjen e kompletuar me një mobilje 37 pjesësh dhe aksesorë. Shkallë për kukullat dhe aksesorët.

Karakteristikat:

Mosha: +3 vjeç
Madhësia e Shtëpisë së Kukullave: Përafërsisht 35 x 44 x 63 cm
Dimensionet e paketimit: Përafërsisht 65 x 44 x 12 cm
Shtëpia vjen e kompletuar me një mobilje 37 pjesësh dhe aksesorë

SKU: 5060023411387 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close