,

Shtëpiza e zogjve

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Shtëpiza e zogjve | Një ndarës i lezetshëm i formave gjeometrike në formen e shtëpisë së zogjve me 6 copa, secila në një ngjyrë të ndryshme. Ndihmon për zhvillimin e aftësive para leximit përmes njohjes së formës dhe përputhjes.

Karakteristikat:

  • Materiali: dru i qëndrueshëm dhe bojë me bazë uji
  • Përmasat: 15 cm
  • Ngjyra: shumëngjyrëshe

5,600 L

2 stok

Shtëpiza e zogjve | Një ndarës i lezetshëm i formave gjeometrike në formen e shtëpisë së zogjve me 6 copa, secila në një ngjyrë të ndryshme. Ndihmon për zhvillimin e aftësive para leximit përmes njohjes së formës dhe përputhjes.

Karakteristikat:

  • Materiali: dru i qëndrueshëm dhe bojë me bazë uji
  • Përmasat: 15 cm
  • Ngjyra: shumëngjyrëshe
SKU: 5060023420853 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close