, ,

Shtëpizë druri Playhouse

KidKraft
Availability:

1 stok


Shtëpia e lojërave Playhouse nga KidKraft është gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren. Është mjaftueshëm e madhe për deri në tre fëmijë njëkohësisht brenda. Shtëpiza, falë dizajnit dhe konstruktit të saj mund të vendoset në një cep të oborrit të shtëpisë.  Konstrukti i shtëpisë Playhouse është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore, si dhe lojërave për të nxitur imagjinatën. Përmban derën dyrë se blu, dritaret, pjesën e kuzhinës, lavamanin, setin e barbekysë (tavolinë dhe stola), telefonin e shtëpisë, enë dhe shumë aksesorë të tjerë. Ana teknike e shtëpisë është cilësore dhe shumë praktike në montim. Është e ndërtuar prej druri dhe një pjesë e aksesorëve është prej plastike. Shtëpia e lojërave Playhouse do të kthehet në vendin ideal të argëtimeve të pasditeve, fundjavës dhe festave të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Konstrukti i shtëpisë është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore
 • Ndërtimi është cilësor
 • Montohet dhe çmontohet në mënyrë të shpejtë dhe praktike
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: Nga 3 deri në 10 vjeç
 • Materiali: Dru dhe Plastikë
 • Përmasat: 181.1 x 128.02 x 140.21 cm

149,000 L

1 stok

Shtëpia e lojërave Playhouse nga KidKraft është gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren. Është mjaftueshëm e madhe për deri në tre fëmijë njëkohësisht brenda. Shtëpiza, falë dizajnit dhe konstruktit të saj mund të vendoset në një cep të oborrit të shtëpisë.  Konstrukti i shtëpisë Playhouse është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore, si dhe lojërave për të nxitur imagjinatën. Përmban derën dyrë se blu, dritaret, pjesën e kuzhinës, lavamanin, setin e barbekysë (tavolinë dhe stola), telefonin e shtëpisë, enë dhe shumë aksesorë të tjerë. Ana teknike e shtëpisë është cilësore dhe shumë praktike në montim. Është e ndërtuar prej druri dhe një pjesë e aksesorëve është prej plastike. Shtëpia e lojërave Playhouse do të kthehet në vendin ideal të argëtimeve të pasditeve, fundjavës dhe festave të ndryshme.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Gjithçka që i nevojitet fëmijëve tuaj për të krijuar një botë magjike të tyren
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Konstrukti i shtëpisë është krijuar me një kujdes maksimal ndaj detajeve arkitekturore
 • Ndërtimi është cilësor
 • Montohet dhe çmontohet në mënyrë të shpejtë dhe praktike
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: Nga 3 deri në 10 vjeç
 • Materiali: Dru dhe Plastikë
 • Përmasat: 181.1 x 128.02 x 140.21 cm
SKU: 706943100264 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close